Huren van opslagruimte(s)

Naast transport & logistiek is het bij ons ook mogelijk om één of meerdere opslagruimtes af te huren om materiaal voor tal van doeleinden in te stockeren voor een korte of lange termijn. Wij beschikken over zowel verwarmde als niet verwarmde opslagruimtes aan een totale oppervlakte van meer dan 4000m². U kan bij ons tal van goederen in bulk of rekken laten opslaan, maar kleinere hoeveelheden zijn eveneens mogelijk. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw goederen door ons te laten ophalen. Wij beschikken over een eigen stockprogramma zodat we een goed zicht hebben over de stockage van alle goederen. Al onze opslagplaatsen zijn goed verzekerd, vrij van ongedierte en zeer goed beveiligd.

Algemene opslagplaats

Deze opslagruimte heeft een oppervlakte van zo’n 3000m² en is voorzien van 3 laadkades. U kan deze ruimte afhuren voor zowel kleine als zeer grote hoeveelheden.

> Contacteer ons voor meer info

Verwarmde magazijnen

We beschikken over 2 verwarmde magazijnen voorzien van een professioneel verwarmingselement. Een magazijn van 280m² en een magazijn van 1200m². Ideaal voor goederen die een bepaalde bewaartemperatuur vragen.

> Contacteer ons voor meer info

ANSA TRANS


transport & logistiek
verhuur van opslagruimtes

privacybeleid

052/48 21 81
info@ansatrans.be

Zwaarveld 71
9220 Hamme